Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MUZICA NOASTRA Marţi, 19 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Irinel Călin, Tulcea

10 Ianuarie 2016
Vizualizari: 1356
Comentează add

Multe cazuri de angajare fără forme legale descoperite de inspectorii de muncă tulceni şi în domeniul silviculturii.

Tulcea: Multe cazuri de muncă la negru depistate în silvicultură

irinel-calin-tulcea

În judeţul Tulcea, inspectorii teritoriali de muncă au identificat mai multe cazuri de angajare fără forme legale într-un domeniu nou pentru instituţia care controlează piaţa muncii.

Dacă până anul trecut domeniul construcţiilor navale din Tulcea era ţinta principală a controalelor inspectorilor de muncă tulceni pentru verificarea cazurilor de muncă fără forme legale, un alt domeniu de activitate a scos la iveală nu mai puţin de 29 de muncitori plătiţi la negru, iar lista cazurilor de muncă fără forme legale nu se opreşte aici.

Ali Izet, şeful Inspectoratului Teritorial de Muncă Tulcea: "Rezultatele sunt spectaculoase în sensul că au fost depistate 89 de persoane fară forme legale, 29 într-un singur loc de muncă, pe domeniul de activitate silvicultură. Este o noutate acest domeniu".

Potrivit tradiţiei, construcţiile civile şi construcţiile navale au fost domeniile în care au fost descoperite cele mai multe cazuri de muncă fără forme legale în ultima perioadă, însă pentru luna aceasta un alt domeniu va fi ţinta controalelor inspectorilor de muncă.

Ali Izet: "Un alt domeniu nou în care a început să apară munca fără forme legale este creşterea animalelor. Vreau să-i atenţionez pe cei care se ocupă de acest domeniu că în perioada următoare controalele se vor intensifica pe acest domeniu".


Etichete munca la negruinspectorii de muncatulceasilviculturaali izet

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live