Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: AGENDA GLOBALĂ Miercuri, 25 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

16 Mai 2018
Vizualizari: 878
Comentează add

Cei care doresc să îşi ia rămas bun de la marele comentator sportiv Cristian Ţopescu o vor putea face joi, în Studioul 2 al Televiziunii Române, între orele 11:00 -19:00.

Trupul neînsufleţit al lui C. Ţopescu, depus, joi, în Studioul 2 al TVR

radiojurnal

Marele comentator sportiv Cristian Ţopescu. Foto: Agerpres.

Cei care doresc să îşi ia rămas bun de la marele comentator sportiv Cristian Ţopescu, care a murit ieri la vârsta de 81 de ani, o vor putea face mâine, în Studioul 2 al Televiziunii Române, între orele 11:00 -19:00.

Trecerea acestuia în nefiinţă a fost deplânsă atât de personalităţi ale sportului românesc, cât şi de oameni politici.

Cristian Ţopescu a realizat mii de transmisiuni sportive, a participat la şase ediţii ale Jocurilor Olimpice de vară şi la patru Olimpiade de Iarnă, campionate mondiale şi europene, competiţii interne şi internaţionale.

El a fost cel care a comentat şi concursul de gimnastică de la Olimpiada de Vară de la Montreal din 1976, când Nadia Comăneci a luat primele note de zece din istoria gimnasticii.

Anul trecut, Cristian Ţopescu a fost decorat de preşedintele Klaus Iohannis cu Ordinul Naţional "Steaua României", în grad de Cavaler.


Etichete Trupul neînsufleţitcomentatorului sportivCristian ŢopescudepusStudioul 2 al Televiziunii Românetvrtransmisiuni sportive

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live