Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TOPUL NOSTRU ... MUZICA VOASTRĂ Sâmbătă, 04 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Doina Saiciuc

23 Februarie 2019
Vizualizari: 503
Comentează add

Clupul Craft este unul dintre donatorii financiari republicani majori. Soţii Craft au contribuit cu 1,5 milioane de dolari la campaniile candidaţilor republicani în 2016.

Trump o nominalizează pe Kelly Knight Craft ca ambasador al SUA la ONU

doina-saiciuc

In this file photo taken on July 19, 2017, US Ambassador to Canada nominee Kelly Craft on Capitol Hill in Washington, DC. President Donald Trump said Friday, February 22, 2019 he is nominating Kelly Knight Craft, his envoy to Canada, to be the next US ambassador to the United Nations and succeed Nikki Haley. Photo: TASOS KATOPODIS / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP

Preşedintele american Donald Trump a anunţat că o nominalizează pe Kelly Knight Craft pentru funcţia de ambasador al Statelor Unite la ONU.

Liderul majorităţii republicane din Senat, senatorul Mitch McConnell, a şi declarat că o susţine pe doamna Kraft, în vârstă de 56 de ani, diplomat, femeie de afaceri, căsătorită cu miliardarul Geo Craft.

Clupul Craft este unul dintre donatorii financiari republicani majori. Soţii Craft au contribuit cu 1,5 milioane de dolari la campaniile candidaţilor republicani în 2016.

Ei se află, de asemenea, pe lista clienţilor din categoria aur a listei VIP a hotelului Trump din Washington.

Senatorul Mitch McConnell a lăudat-o pe Kelly Craft drept o alegere excepţională pentru postul crucial de ambasador la Naţiunile Unite.

Doamna Craft are, de asemenea, susţinerea secretarului de stat, Mike Pompeo, şi pe cea a consilierului prezidenţial pentru securitatea naţională, John Bolton.

Analiştii spun că doamna Craft ar scădea profilul public al poziţiei de ambasador la Naţiunile Unite, după Nikki Haley, prestigioasă şi vocală ambasadoare a Statelor Unite la Naţiunile Unite, care a ajutat la proiectarea priorităţilor de politică externă ale preşedintelui Trump, dar a cărei independenţă a incomodat nu de puţine ori.

Nikki Haley şi-a depus demisia la sfârşitul anului trecut.


Etichete onuambasador

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live