Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIOJURNAL Marţi, 31 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alex Lancuzov

25 Februarie 2015
Vizualizari: 1042
Comentează add

Asfaltarea segmentului betonat, în lungime de aproximativ 25 de kilometri, ar urma să rezolve problema gropilor care apar în fiecare iarnă.

Tronsonul Bucureşti-Fundulea de pe A2, reabilitat din primăvară

alex-lancuzov

Foto: Arhivă. 

Tronsonul Bucureşti-Fundulea de pe Autostrada Soarelui va fi reabilitat în această primăvară.

Asfaltarea segmentului betonat, în lungime de aproximativ 25 de kilometri, ar urma să rezolve problema gropilor care apar în fiecare iarnă, iar lucrările vor costa aproximativ 20 de milioane de euro. 
 
Traficul în sezonul estival se va desfăşura cu restricţii, pe o singură bandă pe sens, spune Florin Dascălu, adjunctul direcţiei de Întreţinere de la Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri.   
 
"Soluţia care este deja aprobată este frezarea a 8 centimetri a betonului de ciment şi înlocuire cu asfalt. Va fi un şantier şi lucrările se vor face sub circulaţie. Se va lucra pe jumătate de cale. Încercăm să rezolvăm până la sfârşitul anului", spune Florin Dascălu. 
 
Tronsonul  Bucureşti - Fundulea de pe Autostrada Soarelui a fost construit în 2004 din dale de ciment, care, din cauza fenomenului de îngheţ-dezgheţ şi a materialelor antiderapante, suferă degradări, mai ales pe prima bandă, destinată traficului greu, acolo unde uzura este mai mare.

Etichete Tronsonul Bucureşti-FunduleaAutostrada SoareluiA2Florin Dascălureabilitare

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live