Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI (continuare) Marţi, 09 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Ilie Pintea

17 Martie 2014
Vizualizari: 5952
Comentează add

Restricţiile de circulaţie vor fi valabile timp de şase zile pe săptămână, de luni până sâmbătă, în intervalul orar 06.00 – 22.00.

Tronson din DN 66 Petroşani – Târgu Jiu, închis temporar

ilie-pintea

Defileul Jiului. Foto: Răzvan Stancu.

Începând de luni dimineață, traficul rutier pe un tronson de aproape 33 de kilometri din Drumul Naţional 66 Petroşani – Târgu Jiu va fi închis parţial, pentru că firma care execută lucrările de modernizarea a şoselei în zona Defileului Jiului îşi reia activitatea.

Restricţiile de circulaţie vor fi valabile timp de şase zile pe săptămână, de luni până sâmbătă, în intervalul orar 06.00 – 22.00, cu o pauză între orele 12.00 – 14.00. Doar duminica şi în cursul nopţilor, pe tronsonul rutier se va putea circula.

Într-un comunicat remis presei, Direcția Drumurilor Naționale Gorj precizează că restricţiile de circulaţie vor fi menţinute, cel mai probabil, până în toamna acestui an, când se speră să fie finalizate lucrările de modernizare a şoselei.

Locuitorii din Valea Jiului, nemulţumiţi

Închiderea drumului a stârnit nemulțumirea locuitorilor din Valea Jiului, care sunt nevoiți să ocolească aproape 200 de kilometri pentru a putea ajunge la Târgu Jiu.

Administratorul public al judeţului Hunedoara, Dan Stoian, a precizat că reprezentanţii Consiliului Judeţean Hunedoara au trimis o sesizare către Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale a României prin care au solicitat menţinerea restricţiilor rutiere pentru trei zile din săptămână, la fel anul trecut, când au mai avut loc lucrări de reabilitare.

De asemenea, primăria municipiului Petroșani a trimis o adresă către Ministerul Transporturilor și Infrastructurii, dar și către CNADR, prin care își exprimă ”dezacordul total faţă de această măsură, care va avea un impact profund negativ asupra vieţii social economice a Văii Jiului”.

Autoritățile locale cer revenirea la programul de restricții de anul trecut, arătând că, dacă se aplică programul de lucru cerut de cei care execută lucrările, cei 130.000 de locuitori ai Văii Jiului vor rămâne izolaţi de restul ţării.


Etichete Ştiri Sud-VestDefileul JiuluidrumînchisPetroşaniTârgu JiuGorj

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live