Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal (Continuare) Vineri, 22 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radio Reşiţa

26 Iunie 2020
Vizualizari: 852
Comentează add

Trenulețul de agrement din Băile Herculane are succes în rândul turiștilor

radio-resita

  Băile Herculane văzute din Foișorul Elisabeta (Foișorul Roșu).      Foto: Sergiu Șteț.

Trenulețul de agrement, care circulă de două săptămâni în stațiunea Băile Herculane, se bucură de un mare succes în rândul localnicilor și turiștilor de pe Valea Cernei, care nu ratează ocazia de a efectua măcar un tur complet, de la Parcul Vicol până la Ștrandul 7 Izvoare și retur.

Cei mai bucuroși sunt, desigur copiii, însă și cei mari se lasă cuprinși de euforia călătoriei cu trenulețul!

Trenulețul circulă în fiecare zi, în funcție de condițiile meteorologice, prima cursă fiind la ora 9.00 de la Parcul Vicol, urmând traseul Podul Roșu – Parcul Central – Statuia lui Hercules – Uzina Electrică – Cascadă, cu întoarcere la Ștrandul 7 Izvoare pe Valea Cernei.
 
Prețul unui tur complet (dus-întors) este 15 lei, o călătorie costă 10 lei, pentru copii tariful se reduce la jumătate, iar copiii sub 3 ani circulă gratuit.
 
Cele mai multe solicitări sunt la sfârșitul săptămânii, când numărul turiștilor crește simțitor și trenul circulă cu ambele vagoane pline, mulți călători așteptând la capătul traseului să se îmbarce în vagoane!
 
Dealtfel, trecerea trenulețului este de multe ori aplaudată de cei care sunt la plimbare prin stațiune și care nu ratează momentul de a face fotografii sau filmulețe cu trenulețul în mișcare!
 
Atmosfera în vagoane este antrenantă, copiii fiind încântați de parcurgerea traseului, inițiativa acestui mijloc de agrement fiind apreciată de localnici și mai ales turiștii stațiunii de pe Valea Cernei!

Etichete Vale CerneiBăile Herculaneturismagrement

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live