Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI (continuare) Marţi, 05 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

19 Septembrie 2018
Vizualizari: 805
Comentează add

Trei vicepreşedinţi ai PSD au semnat o declaraţie în numele unui comitet de iniţiativă, în care îi solicită demisia lui Liviu Dragnea din fruntea PSD şi a Camerei Deputaţilor.

Trei vicepreşedinţi ai PSD cer demisia lui Liviu Dragnea

radiojurnal

 Preşedintele PSD, Liviu Dragnea.     Foto:Arhivă

Trei vicepreşedinţi ai PSD - Paul Stănescu, Gabriela Firea şi Adrian Ţuţuianu, au semnat o declaraţie comună în numele unui comitet de iniţiativă, în care îi solicită demisia lui Liviu Dragnea din fruntea PSD şi de la conducerea Camerei Deputaţilor.

Ei cer ca interimatul să fie asigurat de către preşedintele executiv, Viorica Dăncilă şi solicită organizarea unui congres extrordinar la începutul anului viitor.

Adrian Ţuţuianu, unul dintre semnatarii documentului a mai precizat că, deşi scrisoarea este asumată doar de trei lideri, există o largă susţinere pentru acest demers la nivelul organizaţiilor.

Adrian Ţuţuianu: Este o scrisoare care trage un semnal de alarmă. Am făcut un apel public la toţi parlamentarii PSD, la toţi liderii de filiale, la preşedinţii de consilii judeţene, la primarii partidului, consilieri locali, consilieri judeţeni, să ni se alăture în acest demers care nu are la bază niciun fel de interese, altele decât interesele naţionale şi interesul PSD. Cred că nu este cazul să discutăm de funcţie. Ne vom pronunţa vineri, în cadrul Comitetului Executiv Naţional şi o să aveţi atunci toate detaliile.  

Între timp, conducerea PSD a convocat Comitetul  Executiv al partidului pentru vineri la ora 12.00, CEx-ul partidului, pentru a tranşa acest subiect. Deputatul PSD, Florin Iordache:

Florin Iordache: Analizăm în partid. Cred că n-are rost să ne dăm cu părerea unii, pe la toate colţurile, să ne uităm ce zice statutul şi, în funcţie de asta, analizăm şi vom hotărî, dar repet, punctul meu de vedere este că toate aceste discuţii trebuie avute la partid, şi această scrisoare, şi alte opinii, că probabil că mai sunt şi colegi care au şi alte păreri, şi atunci cel mai bine ar fi să discutăm vineri, tot avem CEx-ul.
 


Etichete Liviu DragneascrisoaredemisiePaul StănescuGabriela FireaAdrian Ţuţuianu

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live