Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ARENA NAŢIONALĂ Duminică, 26 Iunie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

6 Iulie 2018
Vizualizari: 889
Comentează add

Scriitoarea se afla într-o maşină tip ambulanţă şi atacatorii au presupus că este vorba de o aşa-zisă "ambulanţă care fură copii".

Trei persoane reţinute în cazul agresării scriitoarei Doina Popescu-Brăila

radiojurnal

 Scriitoarea Doina Popescu-Brăila.        Foto: facebook.com/doinapopescubraila.

Trei persoane au fost reţinute şi vor fi prezentate magistraţilor cu propunere de arestare preventivă, sub acuzaţia de lovire şi alte violenţe, ameninţare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, după incidentul de miercuri, 4 iulie, în care scriitoarea Doina Popescu-Brăila a fost agresată de un grup de persoane, în zona Gării de Nord din capitală.

Scriitoarea se afla într-o maşină tip ambulanţă şi atacatorii au presupus că este vorba de o aşa-zisă "ambulanţă care fură copii".

Persoana vătămată a primit îngrijiri medicale în incinta subunităţii de poliţie, dar a refuzat să fie dusă la spital. Cu privire la vehiculul folosit de victimă, s-a stabilit că este unul privat, nu aparţine sistemului de ambulanţă şi nu are utilitate medicală.

Potrivit unor surse din poliţie, scriitoarea cumpărase maşina în scop profesional, pentru a face un circuit prin ţară, sub denumirea "Salvaţi literatura", pe maşină fiind inscripţionate aceste detalii.

Poliţiştii au publicat, de altfel, un comunicat în care precizează că la nivelul Poliţiei Capitalei nu există în instrumentare cauze privind dispariţia vreunui minor, în care să existe suspiciuni de răpire, şi nici nu a fost activat sistemul de "Alertă răpire copil!"

 

Etichete poliţieambulanţăfurt copiipropagandămitzvonGara de Nord

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live