Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: NOAPTE BUNĂ COPII! Marţi, 09 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Daniela Vasilescu

21 Septembrie 2017
Vizualizari: 873
Comentează add

Un bărbat de 42 de ani şi-a pierdit viaţa în Bucureşti după ce un copac smuls de vijelie s-a prăbuşit peste el. Alţi doi bărbaţi au murit loviţi de trăznet în judeţul Vaslui.

Trei persoane au murit miercuri în urma furtunilor care au afectat România

daniela-vasilescu

 Foto: Arhiva/ captură youtube.com.

Un bărbat de 42 de ani şi-a pierdit viaţa în Bucureşti după ce un copac smuls de vijelie s-a prăbuşit peste el. Alţi doi bărbaţi au murit loviţi de trăznet în judeţul Vaslui în timp ce se aflau pe câmp, la muncă.

Judeţele Dâmboviţa, Prahova, Buzău, Vrancea şi Bacău sunt până la ora 10 sub incidenţa unui cod portocaliu de instabilitate atmosferică accentuată şi precpitaţii abundente. În restul ţării vremea revine la normal, dar pagubele făcute până acum sunt destul de importante.

Pompierii de la ISU Bucureşti-Ilfov au intervenit pentru îndepărtarea mai multor copaci care au căzut pe carosabil, autoturisme sau linii electrice, fiind afectate şase maşini. Şi în Ilfov salvatorii au intervenit pentru a scoate apa din opt curţi şi subsoluri. Potrivit datelor furnizate de Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, pompierii au intervenit în 17 localităţi din zece judeţe.

Majoritatea cazurilor au vizat îndepărtarea arborilor căzuţi pe domeniul public şi evacuarea apei din curţi. În oraşul Târgul Cărbuneşti, acoperişul unui bloc a fost luat de vânt şi a căzut peste mai multe maşini. Pe DN1, în zona Posada, traficul rutier a fost restricţionat din cauza a doi copaci căzuţi pe carosabil şi un autoturism, fără a se înregistra victime.

Circulaţia rutieră a fost afectată temporar din cauza unor arbori căzuţi pe carosabil şi pe DN64, în judeţul Vâlcea şi a unui panou publicitar căzut în Deva. Din cauza atenţionărilor meteo, în mai multe oraşe dar şi în capitală cursurile din unităţile de învăţământ s-au terminat ieri la ora 17. În judeţul Prahova şcolile vor fi închise joi, 21 septembrie, până la ora 12. 


Etichete furtunivictimeISUcopaciBucureştitrăznet

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live