Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: CONTRACRONOMETRU Marţi, 29 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Adriana Turea

3 Decembrie 2015
Vizualizari: 415
Comentează add

Trei pacienţi internaţi la Spitalul de Arşi din Bucureşti, au murit "din cauza infecţiilor intraspitaliceşti", spune purtătorul de cuvânt al unităţii medicale.

Trei pacienţi "au murit din cauza infecțiilor intraspitalicești"

adriana-turea

Foto: arhivă.

Trei pacienţi internaţi la Spitalul de Arşi din Bucureşti, au murit din cauza infecţiilor intraspitaliceşti, spune purtătorul de cuvânt al unităţii medicale, doctorul Adrian Stănculea.

El a menţionat că aceste infecţii s-au înscris în limite acceptabile.

Adrian Stănculea: "Pot să vă zic doar de bolnavii pe care i-am tratat noi. Deci, am avut 27 de bolnavi, internaţi în spital, din care au decedat şase, aproape sigur din cauza infecţiilor. Sunt trei bolnavi. Pacienţii au decedat şi în străinătate. Deci, un grad de infecţie intraspitalicească comparabil, nu neapărat, cu cele din ţările civilizate sau aşadar nişte limite acceptabile".

Medicul Adrian Stănculea a mai spus că aceste probleme sunt raportate lunar la Ministerul Sănătăţii, iar doctorii din spitalele care i-au tratat pe răniţii de la Colectiv au colaborat permanent.


Etichete spitalul de arsibucurestiinfectii intraspitalicestimortipacientidoctorAdrian Stanculeaministerul sanatatiiraniticolectiv

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live