Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI (continuare) Joi, 18 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

12 Aprilie 2021
Vizualizari: 440
Comentează add

Trei pacienţi au decedat la Spitalul Victor Babeş după o defecţiune la instalaţia de oxigen din tirul ATI.

Trei pacienţi au decedat la Spitalul Victor Babeş după o defecţiune

florin-lepadatu

   Foto: Arhiva/ IGSU

Trei pacienţi cu COVID-19 şi-au pierdut viaţa luni la Unitatea mobilă de Terapie intensivă de la Institutul Naţional "Victor Babeş", din primele informaţii rezultând că s-a produs o defecţiune la instalaţia de oxigen, precizează Ministerul Sănătăţii.

"Ministerul Sănătăţii a fost informat, prin Centrul Operativ pentru Situaţii de Urgenţă, că trei pacienţi şi-au pierdut viaţa la Unitatea Mobilă de Terapie Intensivă, operaţionalizată sub coordonarea Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (Ministerul Afacerilor Interne), operată tehnic de Institutul Naţional 'Victor Babeş' (PMB/ASSMB)", arată ministerul de resort.

Astfel, din primele informaţii transmise Centrului Operativ Pentru Situaţii de Urgenţă din cadrul Ministerului Sănătăţii, o defecţiune a avut loc la instalaţia de oxigen a unităţii mobile.

Cinci pacienţi au fost transferaţi : unul într-o altă secţie din Spitalul "Victor Babeş" şi patru la Spitalul ROL2 de la Otopeni, Spitalul Clinic de Urgenţă "Bagdasar-Arseni" şi Spitalul Floreasca, menţionează Ministerul Sănătăţii.

"Ministrul Sănătăţii a fost la faţa locului şi s-a informat despre starea pacienţilor şi asupra cauzelor incidentului", se mai arată în comunicat.


Etichete unitatemobilăpompieriISU

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live