Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎN ZORI Miercuri, 01 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

17 Martie 2015
Vizualizari: 1766
Comentează add

Poliţiştii de la combaterea criminalităţii organizate şi procurorii DIICOT Bucureşti au destructurat trei grupări infracţionale specializate în trafic de droguri de mare risc.

Trei grupări de traficanţi de droguri din Bucureşti, destructurate

radiojurnal

Foto: Arhivă.

Poliţiştii de la combaterea criminalităţii organizate şi procurorii DIICOT Bucureşti au destructurat trei grupări infracţionale specializate în trafic de droguri de mare risc.

Din cercetările anchetatorilor reiese că suspecţii ar fi comercializat în ultimul an, mai ales în sectorul 5 al capitalei, importante cantităţi de heroină.

În urma celor 20 de percheziţii de ieri au fost ridicate 98 de doze de heroină, peste 100 de grame de comprimate de metadonă şi importante sume de bani.

"Ca şi mod de operare, tranzacţiile aveau loc undeva în zona de domiciliu, diferite persoane consumatori se apropiau de locul de tranzacţie, în cele mai multe cazuri era supravegheat, adică au telefoane mobile, anunţa prezenţa oricărei maşini suspecte, dar cu toate acestea noi am reuşit să administrăm probatoriul în cascadă.

"Drogurile se distribuiau prin zece dealeri principali care la rândul lor distribuiau către alte persoane de încredere", a explicat un ofiţer al Brigăzii de combatere a criminalităţii organizate Bucureşti.

13 persoane au fost reţinute de procurorii DIICOT în urma percheziţiilor, urmând să fie prezentate Tribunalului Bucureşti cu propunerea de arestare preventivă. 


Etichete ştiri BucureştiDIICOTtraficanţidroguriheroinădealiericonsumatoririscarest

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live