Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: DIMINEŢI ... CU SOARE (Continuare) Sâmbătă, 26 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Maria Măndiţă, Galaţi

25 Martie 2020
Vizualizari: 1060
Comentează add

Surse medicale susțin că toate persoanele infectate au călătorit împreună în Turcia, revenind în țară cu un autocar în care s-au mai aflat peste 30 de alte persoane.

Trei cadre medicale din Galați sunt infectate cu noul coronavirus

maria-mandita-galati

 

Purtătorul de cuvânt al DSP Galați, Liliana Iordăchescu, a confirmat miercuri, 25 martie, pentru Radio România Actualități, faptul că trei cadre medicale, angajate la spitalele Județean, de Pediatrie și de Boli Infecțioase din municipiul Galați, au fost confirmate cu COVID-19.

Potrivit sursei citate, cele trei s-au întors pe 13 martie, la Galați, dintr-o țară care, la acel moment, nu se afla pe nicio listă a zonelor galbene sau roșii. În consecință, celor trei cadre medicale nu li s-au impus restricții de circulație, acestea revenind la locul de muncă.

Directorul Spitalului Județean Galați, Valentina Dobrea, a confirmat, pentru Radio România Actualități, faptul că un angajat al unității sanitare este infectat cu coronavirus, derulându-se, în prezent, o anchetă epidemiologică.

Aceeași procedură se derulează și la Spitalul de Pediatrie Sf. Ioan din Galați, și aici directorul medical Iuliana Moraru a declarat că un cadru medical a fost confirmat cu COVID-19, dar că, deocamdată, nu se pune problema de carantină a nici unei secții.

Surse medicale susțin că toate persoanele infectate au călătorit împreună în Turcia, revenind în țară cu un autocar în care s-au mai aflat peste 30 de alte persoane.

(S.S.)


Etichete sănătateangajațiGalațiLiliana IordăchescuCORONAVIRUS

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live