Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: CA PE ROATE (Continuare) Sâmbătă, 08 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radio România Cluj

18 Mai 2020
Vizualizari: 238
Comentează add

Trecerea frontierei la Petea (SM) a fost redeschisă pentru autoturisme

radio-romania-cluj

 

Autorităţile de frontieră din România şi Ungaria au decis ca începând cu duminică, 17 mai, să permită intrarea pe teritoriul României și prin Punctul de Trecere a Frontierei Petea din județul Satu Mare, pentru cetățenii români care călătoresc cu turisme ori pe jos.

Decizia a fost luată în continuarea măsurilor de fluidizare a traficului la granița dintre România și Ungaria. Prefectura Satu Mare informează că în Punctul de Trecere a Frontierei Petea au fost dispuse măsuri pentru desfășurarea unui trafic fluent și pentru respectarea distanțării sociale.

În conformitate cu infrastructura punctului, în PTF Petea formalitățile de control se efectuează pe cinci artere pe sensul de intrare în România. Totodată, există posibilitatea creării unor culoare care să permită separarea fluxurilor de pasageri în situația aglomerării.

Personalul Direcției de Sănătate Publică Satu Mare este prezent în PTF Petea, iar echipaje din cadrul IJJ și IPJ se află în perimetrul și proximitate, având misiunea de a impune respectarea măsurilor de distanțare socială, dar și de asigurarea unui climat de liniște și ordine publică conform legislației în vigoare.

(S.S.)


Etichete PeteaUngariafrontieră

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live