Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECTIA DE MUZICĂ - SUCCESELE MUZICII ROMÂNEŞTI (R) Luni, 26 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sergiu Şteţ

10 August 2022
Vizualizari: 164
Comentează add

Startul competiţiei a fost dat luni, 8 august, în municipiul Reghin, iar competiţia se va încheia în data de 14 august.

"Transylvania 6 Days", primul ultramaraton organizat în România "Transylvania 6 Days",  primul ultramaraton organizat în România - Conține video

sergiu-stet

Foto: https://www.facebook.com/Transylvania-6-days-105123738659973.

România găzduieşte, în premieră, un eveniment de ultramaraton, „Transylvania 6 Days”.
Aceasta este cea mai lungă întrecere de alergare care s-a organizat vreodată în România și face parte din cadrul Festivalului Internaţional de Ultramaraton.
 
Radio Cluj transmite că startul competiţiei a fost dat luni, 8 august, în municipiul Reghin, iar competiţia se va încheia în data de 14 august.
 
Cursa se va întinde pe șase zile, timp în care vor mai avea loc şi alte probe, de 24, 48 și 72 de ore sau o probă de 300 de kilometri.
Cel mai tânăr alergător la cursa de șase zile este Andrei Conciu din Oneşti, în vârstă 18 ani, iar cel mai în vârstă este Edda Baurer din Germania, o alergătoare în vârstă de 78 de ani, care în șase zile își dorește să parcurgă aproximativ 450 de kilometri.

 
Proba de 144 de ore se va încheia duminică, anunță Radio-Târgu Mureș. Pe lângă cursa "regină" de șase zile, se mai desfăşoară probe de 24, 48, 72 de ore și o probă multi-stage de 300 de kilometri.
 
Participă ultramaratoniști din România, Grecia, Italia, Franța și Germania. Organizator este unul dintre puținii ultramaratoniști români, Adrian Bonţiu, care a alergat la 16 evenimente de acest tip de pe mapamond, între care și cea mai lungă cursă din lume, de 60 de zile care se organizează la Atena. 

Etichete Andrei ConciuultramaratonReghinEdda Baurer„Transylvania 6 Days”Adrian Bonţiu

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live