Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MUZICĂ SI RADIO (Continuare) Duminică, 29 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

21 Ianuarie 2022
Vizualizari: 201
Comentează add

Transportul public din capitală, în continuare paralizat, în urma eşuării negocierilor de la sediul STB.

Transportul public din capitală, în continuare paralizat

florin-lepadatu

  

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI -Transportul public din capitală este în continuare paralizat din cauza grevei declanşate de sindicatul de la Compania municipală de profil.

Cu puţin timp în urmă, primarul general Nicuşor Dan a făcut precizări privind discuţiile pe care le-a avut până acum cu sindicaliştii.

Detalii de la reporterul RRA Alexandru Lancuzov: ” Deocamdată fără soluţii pentru reluarea transportului public de suprafaţă. Negocierile de la sediul STB au eşuat. Primarul general a spus că sindicaliştii nu renunţă la revendicări, principala fiind demisia directorului general al Societăţii de Transport Bucureşti, dar a subliniat şi faptul că, pe lângă desfacerea contractului colectiv de muncă, riscă şi răspunderea penală, iar o nouă întâlnire este programată peste două ore.


Nicuşor Dan: ”Să nu reiei lucrul, riscând pierderea contractului de muncă, condamnare penală este o atitudinea irațională, pe care, sincer, nu o înțeleg şi pentru acest lucru am convocat azi, la ora 12:00, la sediul Primăriei Municipiului București, i-am convocat pe șefii de autobaze și de depouri pentru două motive. Unu, vreau să le transmit prin ei angajaților STB hotărârea noastră de a merge înainte în aplicarea legii și a hotărârii judecătorești, și doi, să înțeleg care sunt acele probleme care pot să fie rezolvate.”

Spre deosebire de situaţia de ieri dimineaţă, bucureştenii nu au mai fost luaţi prin surprindere, nu am mai văzut călători care să aştepte în staţii să vină autobuzele sau tramvaiele.

De asemenea, la metrou şi azi circulă tot materialul rulant disponibil.”


Etichete tramvaiSTB

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live