Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: OBIECTIV ROMANIA Luni, 22 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Ramona Alexandrescu

31 Mai 2016
Vizualizari: 693
Comentează add

Zeci de persoane protesteaza în fața sediului Reprezentanței CE în România împotriva impunerii abuzive a legii salariului minim din Franța transportatorilor rutieri.

Transportatorii români, protest în fața Reprezentanţei CE din București

ramona-alexandrescu

Foto: untrr.ro.

Zeci de persoane protesteaza in acest moment in fata sediului Reprezentanței Comisiei Europene în România împotriva impunerii abuzive a legii salariului minim din Franța (MACRON) transportatorilor rutieri.

Uniunea Națională a Transportatorilor Rutieri din România alături de asociații profesionale ale transportatorilor rutieri din mai multe State Membre UE protestează împotriva impunerii abuzive a legii salariului minim din Franța (MACRON) transportatorilor rutieri, care va intra în vigoare pe 01.07.2016 - măsură protecționistă similară legii MiLoG din Germania.

O delegație UNTRR va depune la Reprezentanța Comisiei Europene în România o Rezoluție comună împotriva legii MACRON, adresată Președintelui Comisiei Europene - Jean Claude Juncker și semnată de asociațiile transportatorilor rutieri din Portugalia, Spania, Bulgaria, Republica Cehă, Slovacia, Estonia, Lituania, Ungaria, România și Polonia.

Radu Dinescu presedinte UNTRR a precizat ca a trecut deja un an de când a fost inițiată procedura de infringement a Comisiei Europene împotriva MiLoG - Germania și nu a primit nici un raspuns. In cazul incare revendicarile nu vor fi solutionate protestele vor continua si la Bruxelles in fata sediilor forurilor europene


Etichete protestetransportatoricomisia europeanaromaniaUNTRRradu dinescu

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live