Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: CA PE ROATE (Continuare) Duminică, 08 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sorin Solomon

16 Martie 2010
Vizualizari: 796
Comentează add

După discuţiile de la guvern, transportatorii renunţă la proteste, iar Piaţa Victoriei nu va mai fi blocată de miile de autovehicule care ar fi fost aduse de protestatari.

Transportatorii renunţă la proteste

sorin-solomon

Transportatorii nu vor mai blocar traficului în Bucureşti. Foto: Mediafax.

Liderii Confederaţiei Operatorilor şi Transportatorilor Autorizaţi din România au convenit să renunţe la protestele de mâine după negocierile purtate astăzi cu reprezentanţii guvernului.

Premierul Emil Boc a convocat la guvern secretari de stat din ministerele Internelor şi Justiţiei pentru a redacta o ordonanţă de urgenţă de combatere a "pirateriei" în transportul de persoane.

Această ordonanţă de urgenţă va fi gata până la şedinţa de guvern de săptămâna viitoare, afirmă Emil Boc.

"Acest act normativ va viza combaterea pirateriei în transporturi şi a eviziunii fiscale" a declarat premierul la sfârşitul negocierilor cu reprezentanţii transportatorilor.

Premierul a precizat că ordonanţa va reglementa şi condiţiile de transport la vehicule cu o capacitate mai mică de nouă persoane.

Emil Boc a participat şi la negocierile dintre Ministerul Transporturilor şi liderii Confederaţiei Operatorilor şi Transportatorilor Autorizaţi din România.

Liderii transportatorilor au anunţat că peste 11.000 de transportatori vor protesta, miercuri şi joi, între orele 10 şi 15, în faţa sediului guvernului, solicitând o hotărâre de guvern pentru amendarea firmelor de transport neautorizate şi o lege unică a transporturilor.


Etichete Emil Bocguvernordonanţă urgenţătransportatoriproteste

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live