Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: „Alegeri prezidenţiale 2019. Dezbateri electorale” Joi, 21 Noiembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

24 Octombrie 2016
Vizualizari: 604
Comentează add

Confederaţia Operatorilor şi Transportatorilor Autorizaţi din România (COTAR) anunţă că va organiza pe 2 noiembrie un miting de amploare la Bucureşti, în faţa Guvernului.

Transportatorii anunță un protest de amploare în 2 noiembrie

radiojurnal

Protest al transportatorilor în fața Guvernului (15.08.2016). Foto: Răzvan Stancu.

Confederaţia Operatorilor şi Transportatorilor Autorizaţi din România (COTAR) anunţă că va organiza pe 2 noiembrie un miting de amploare la Bucureşti, în faţa Guvernului.

La protest sunt aşteptate câteva mii de autovehicule.

Patronatele din transporturi cer reglementări pentru "stoparea abuzurilor unor aşa-numite grupuri de interese din Parlamentul României, care au modificat legi pentru a permite ca activitatea de transport să fie piratată" - am citat din comunicatul COTAR.

Transportatorii spun că mai ales transportul de persoane este afectat de fenomenul pirateriei, în sensul că există indivizi care practică această activitate fără licenţă.

Ei atrag atenţia că legea taximetriei conţine în mod deliberat formulări evazive şi incomplete, pentru a le permite grupurilor de interese să profite de o legislaţie lacunară şi făcută cu dedicaţie.

Sunt date ca exemplu miile de taxiuri cu licenţă în localităţi din jurul Bucureştiului, dar care, în realitate, îşi desfăşoară activitatea în Capitală.


Etichete COTAR organizează un miting pe 2 noiembrietransportatoriguvernparlament

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live