Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: M3 - MUZICA DE LA 3 Miercuri, 05 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radio România Actualităţi

3 Mai 2019
Vizualizari: 1232
Comentează add

Transgaz a obținut dreptul de începere a lucrărilor la conducta care va prelua gazele din Marea Neagră și le va conecta la Sistemul Național de Transport Gaze, dar și la BRUA.

Transgaz poate începe lucrările la conducta care preia gazele din M. Neagră

radio-romania-actualitati

 Descriere: Transgaz a inceput lucrarile de montaj la primele conducte propriu-zise din proiectul BRUA, pe santierul din zona Recas, judetul Timis. (22.08.2018) Foto: Agerpres.

Transgaz a anunțat astăzi, printr-un comunicat de presă, că "a obținut dreptul de începere a lucrărilor la conducta care va prelua gazele din Marea Neagră și le va conecta la Sistemul Național de Transport Gaze, dar și la BRUA".

"Societatea Națională de Transport Gaze Naturale (SNTGN)Transgaz SA, companie aflată în portofoliul Ministerului Economiei, a obținut dreptul de a începe lucrările la proiectul de interes comun în domeniul gazelor naturale “Conducta Țărmul Mării Negre-Podișor pentru preluarea gazului din Marea Neagră”, după ce Ministerul Energiei a emis Decizia exhaustivă nr. 4/25.04.2019 pentru acest proiect de interes comun.

"În conformitate cu prevederile Regulamentului (UE) nr. 347/2013 – decizia exhaustivă reprezintă decizia sau ansamblul deciziilor luate de o autoritate sau de autorități ale statelor membre, cu excepția instanțelor judecătorești, care stabilește dacă unui inițiator de proiect i se acordă sau nu autorizarea pentru realizarea proiectului. În cazul conductei care va prelua gazele din Marea Neagră, inițiatorul proiectului este SNTGN Transgaz SA", se mai arată în comunicatul de presă al Ministerului Economiei.

Mai multe detalii în comunicatul de presă


Etichete transgazconductabruamarea neagra

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live