Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: REPORTERII ACTUALITATII Joi, 29 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Ioana Dogaru

23 Noiembrie 2009
Vizualizari: 1652
Comentează add

Traian Băsescu a declarat că referendumul a fost un succes.

Traian Băsescu: "Vreau să mă aliez cu românul!"

ioana-dogaru

Traian Băsescu. Foto: Mediafax

"Mulţumesc românilor care s-au prezentat la referendum şi prin votul lor au stabilit reforma fundamentală a parlamentului", a declarat candidatul la preşedinţie Traian Băsescu, spunând că scrutinul de duminică a fost unul "istoric".

El a adăugat că reuşita referendumului trebuie completată printr-o "reprezentare corectă" în parlament a minorităţilor naţionale.

Traian Băsescu l-a acuzat pe Crin Antonescu de "comportament schimbător", referindu-se la poziţia exprimată de acesta în decursul zilei potrivit căreia "este exclusă orice colaborare cu Traian Băsescu" şi că o înţelegere cu Mircea Geoană este posibilă "în anumite condiţii".

"Există o explicaţie pentru comportamentul domnului Crin Antonescu: speriat de reuşita referendumului, el s-a refugiat în braţele PSD-ului", a mai spus candidatul susţinut de PD-L.

"Crin Antonescu, cel care critica cu două zile în urmă oligarhia şi mogulii, s-a aliat tocmai cu protejatul acestora - Mircea Geoană", a completat Traian Băsescu.

Candidatul la preşedinţie susţinut de PD-L a declarat că nu caută nicio alianţă politică, afirmând că "singurul aliat pe care mi-l doresc este românul".

Preşedintele în funcţie a apreciat că o alianţă PSD-PNL ar arunca România "cu 20 de ani în urmă".


Etichete Traian BăsescureferendumalegeriMircea GeoanămogulioligarhieCrin Antonescu

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live