Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România (CONTINUARE) Vineri, 10 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

20 Aprilie 2016
Vizualizari: 1148
Comentează add

Fostul preşedinte Traian Basescu a fost pus sub urmarire penala pentru spalare de bani în formă continuantă, într-un dosar instrumentat de Parchetul General.

Traian Băsescu, pus sub urmărire penală pentru spălare de bani

radiojurnal

Traian Basescu. Foto: captura video.

Fostul preşedinte Traian Basescu a fost pus sub urmarire penala pentru spalare de bani în formă continuantă, într-un dosar instrumentat de Parchetul General.

Potrivit unor surse judiciare, citate de reporterul RRA, Diana Surdu, dosarul este legat de tranzacţii cu terenuri din zona Băneasa,  între fostul şef al statului şi omul de afaceri Costel Caşuneanu.

Parchetul îsi bazează acuzatiile pe declaratii de martori, înscrisuri bancare şi rapoarte ale Oficiului de combatere a spălării banilor, ce a fost sesizat în 2014 de Grupul pentru Investigatii Politice, condus de Mugur Ciuvica.

Fostul preşedinte a confirmat pe contul său de Facebook că a primit de la Parchetul General înştiintarea că este suspect pentru spălare de bani. El susţine însă că, în acest dosar,  Parchetul Înaltei Curţi i-a  dat în 2012 o rezoluţie de neîncepere a urmăriri penale.


Etichete Traian Băsescu pus sub urmărire penală pentru spălare de baniCostel CaşuneanuOficiul de combatere a spălării banilorParchetul General

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live