Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TOPUL NOSTRU ... MUZICA VOASTRĂ Sâmbătă, 16 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radu Dobriţoiu

7 Septembrie 2018
Vizualizari: 1184
Comentează add

Senatorul PMP Traian Băsescu a declarat vineri, la Neptun, că opoziţia ar putea avea de câştigat în urma conflictului din PSD.

Traian Băsescu: Opoziţia poate câştiga în urma conflictului Firea-Dragnea

radu-dobritoiu

Senatorul PMP Traian Băsescu a declarat vineri, la Neptun, că opoziţia ar putea avea de câştigat în urma conflictului din PSD, între preşedintele Liviu Dragnea şi primarul general al capitalei, Gabriela Firea, dacă "este deşteaptă" şi depune acum o nouă moţiune de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă.

"Eu pot să spun sigur cine va pierde, va pierde ţara din conflictul ăsta, dar poate va câştiga opoziţia, dacă este deşteaptă ca să meargă acum cu moţiunea de cenzură, pentru că are toate motivele să o facă. Are pesta porcină, cu un management defectuos al Guvernului, are mineriada guvernamentală din 10 august şi are fisuri majore în PSD. Ce îţi mai trebuie ca să pui o moţiune de cenzură?", a răspuns Băsescu, fiind întrebat de jurnalişti cine va câştiga conflictul dintre Dragnea şi Firea.

Fostul preşedinte Traian Băsescu critică celelalte partide din opoziţie, PNL şi USR, pentru că nu vor să susţină Partidul Mişcarea Populară în demersul de a iniţia o moţiune de cenzură la adresa Guvernului Dăncilă.

Traian Băsescu:

"Opoziţia nu e de acord, cel puţin până în prezent, să valorifice acest moment extrem de bun, cu trei elemente pe care le vede oricine: pesta porcină, mineriada guvernamentală din 10 august şi fisurile majore din interiorul PSD. Aşteaptă domnii liberali şi USR, se gândesc până când Dragnea o să dea de 10 ori valoarea fiecărui porc, ca să îi liniştească pe cei din mediul rural. Se pierde momentul".

Traian Băsescu, fost preşedinte al României şi fost lider al PMP, a participat vineri, la Neptun, la şcoala de vară a tinerilor PMP.
 


Etichete Traian Basescuconflict intern PSD

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live