Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: REPORTERII ACTUALITATII Joi, 22 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Diana Surdu

2 Septembrie 2015
Vizualizari: 862
Comentează add

Fostul preşedinte Traian Băsescu s-a prezentat pentru jumătate de oră la Parchetul General, unde procurorii i-au schimbat încadrarea juridică a faptei din şantaj în ameninţare.

Traian Băsescu: Mi-a fost schimbată încadrarea din şantaj în ameninţare

diana-surdu

Traian Băsescu. Foto: captură video.

Fostul preşedinte Traian Băsescu a fost chemat la Parchetul General pentru a i se aduce la cunoştinţă schimbarea încadrării juridice din şantaj în ameninţare, în legătură cu afirmaţiile sale la adresa senatoarei PSD Gabriela Firea.

Întrebat ce riscă pentru această infracţiune, Traian Băsescu a răspuns, cităm, "amendă sau închisoare de la 3 luni la un an".

În faţa Parchetului general erau două grupuri de oameni: protestatari şi susţinători ai preşedintelui, despărţite de jandarmi pentru a nu apărea incidente.

Anul trecut, senatoarea Gabriela Firea a spus că firma care i-a vândut Ioanei Basescu cele aproape 300 de hectare de pamânt agricol la Nana, nu ar fi fost activă la momentul tranzacţiei.

În replică, fostul şef al statului i-a transmis senatoarei să fie atentă la soţul ei, primar în localitatea Voluntari, pe care cităm " poate nu-l mai găseşte acasă".


Etichete Traian Băsescuîncadrare juridicăşantajameninţareGabriela Fireaanchetă Nana

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live