Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PSIHOLOGUL MUZICAL (Continuare) Sâmbătă, 17 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Oana Bâlă

8 Aprilie 2014
Vizualizari: 991
Comentează add

Preşedintele Traian Băsescu le cere procurorilor să ancheteze imediat neregulile constatate de Corpul de Control al premierului în cazul achiziţiei de către fiica sa a unui teren.

Traian Băsescu cere procurorilor anchetarea dosarului Nana

oana-bala

Foto: arhivă.

Preşedintele Traian Băsescu le cere procurorilor să ancheteze imediat neregulile constatate de Corpul de Control al premierului în cazul achiziţiei de către fiica sa a terenului agricol din comuna Nana.

Preşedintele a participat astăzi la şedinţa de bilanţ a Ministerului de Interne.

Preşedintele Traian Băsescu consideră că protejarea de corupţie a personalului Ministerului Afacerilor Interne este esenţială, în condiţiile în care, în opinia sa, există elemente de corupţie la nivelul Poliţiei sau al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă.

Şeful statului a precizat că structurile responsabile cu lupta împotriva corupţiei din interiorul ministerului trebuie să se activeze mai puternic şi a menţionat că instituţia va deveni una de elită atunci când va scăpa de petele de corupţie prezente la nivelul întregii structuri.

El a făcut un apel către angajaţii ministerului să refuze parteneriatul cu politicienii pentru a accede în carieră, atenţionând că, în caz contrar, poliţistul va fi împiedicat de multe ori să-şi îndeplinească misiunea.

Preşedintele Traian Băsescu a făcut referire şi la ancheta Corpului de Control al premierului care a descoperit nereguli privind achiziţia unui teren în comuna Nana făcută de fiica sa.

El i-a rugat pe cei responsabili să ancheteze imediat cazul şi este de părere că oricine a încălcat legea trebuie să răspundă, chiar dacă este vorba despre preşedintele României.
 


Etichete Traian BăsescuNanateren agricolanchetareMAIprocuroriCorpul de Controlpoliţie

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live