Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TOPUL VOSTRU... MUZICA VOASTRĂ (Continuare) Sâmbătă, 04 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Oana Bâlă

4 Decembrie 2014
Vizualizari: 1179
Comentează add

Preşedintele Traian Băsescu a declarat că România are "toate şansele" pentru un raport MCV bun după ce parlamentul a avizat arestările şi începerile de urmăriri penale.

Traian Băsescu: avem toate şansele pentru un raport MCV bun

oana-bala

Foto: Arhivă Reuters.

Preşedintele Traian Băsescu a susţinut, într-o declaraţie de presă că există premisele ca raportul Mecanismul de Cooperare şi Verificare din luna ianuarie să fie unul favorabil, în condiţiile în care parlamentul a avizat arestările şi solicitările de începere a urmăririi penale în cazul mai multor deputaţi şi senatori.

Şeful statului a subliniat, însă, că parlamentul a făcut un pas înapoi când a votat pentru păstrarea imunităţii în cazul deputatului PDL Cătălin Teodorescu.

"Avem toate şansele să avem un raport MCV bun, eu ştiu foarte bine care sunt evaluările pe DNA, pe Înalta Curte, pe DIICOT, pe lupta anticorupţie, parlamentul era problema, au rezolvat-o în cea mai mare parte, dar miercuri a trebuit să facă şi un pas înapoi, din păcate.

"De aceea, mă gândesc că poate parlamentul găseşte o soluţie să corecteze incidentul de miercuri, dacă a fost un incident şi nu un element de politică de protejare a vreunui prieten", a spus președintele.


Etichete Traian BăsescuMCVraportDIICOTpremisefavorabildeputatPDLCatalin Teodorescuincidentparlament

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live