Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PRINTRE STELE (R) Marţi, 26 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

10 August 2019
Vizualizari: 387
Comentează add

HARTA: Traficul rutier va fi restricţionat temporar azi în mai multe zone din centrul Bucureştiului, în contextul unui protest al românilor din diaspora, organizat în P. Victoriei.

Traficul rutier, restricţionat temporar în mai multe zone din Bucureşti

radiojurnal

Foto: bpr.politiaromana.ro.

Traficul rutier va fi restricţionat temporar astăzi în mai multe zone din centrul Bucureştiului, în contextul unui protest al românilor din diaspora, organizat în Piaţa Victoriei.

Totodată, Jandarmeria anunţă că va asigura măsurile de ordine publică şi protecţie a participanţilor la manifestaţie. Cătălina Creţu cu detali.


Brigada Rutieră a Capitalei anunţă că începând cu ora 14:30 de minute, circulaţia auto va fi restricţionată pe şoseaua Kiseleff, între strada Arhitect Ion Mincu şi Piaţa Victoriei, iar după ora 17:00 şi până la 22:00 va fi restricţionat traficul şi în Piaţa Victoriei.

În funcţie de situaţie, autorităţile vor comunica dacă vor fi impuse restricţii şi pe alte artere care converg către Piaţa Victoriei.

În acelaşi timp, Jandarmeria face un apel la manifestare paşnică în Piaţă şi îi roagă pe protestatari să anunţe dacă observă persoane cu un comportament antisocial.

Instituţia mai precizează că echipe de dialog ale Jandarmeriei vor fi prezente pentru menţinerea permanentă a legăturii cu organizatorii şi participanţii.

De altfel, în acest sens, în Piaţă, va fi amplasat un punct de comunicare publică.

În paralel cu manifestaţia din Piaţa Victoriei, de la ora 17:00 va fi organizat un protest de mai mici dimensiuni în faţa sediului Ministerului de Interne din Piaţa Revoluţiei, de unde oamenii vor pleca, la ora 19:00, în marş spre Piaţa Victoriei.

Proteste sunt anunţate şi în alte oraşe din ţară, dar şi în străinătate, în capitale europene unde trăiesc grupuri mari de români.

HARTA: Sursa- Brigada Rutiera București.

trafic


Etichete trafic rutierrestrictiibucurestipolitia rutierjandarmerieprotestul romanilor din diasporapiata victorieimai

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live