Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Fotbal Luni, 14 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alex Lancuzov

14 Iunie 2019
Vizualizari: 386
Comentează add

UPDATE: Un accident cu cinci maşini implicate şi trei persoane rănite uşor s-a produs în urmă cu aproximativ o oră pe A2, la km 84, sensul de mers către litoral.

Traficul rutier pe şoselele principale. Restricții suspendate pe A2 Traficul rutier pe şoselele principale. Restricții suspendate pe A2 - Conține video

alex-lancuzov

UPDATE: Trafic aglomerat pe A2. Sectorul cu probleme Bucuresti -Fundulea. Sursa Video: Alex Lancuzov.

UPDATE: ora 10.30 - Cresc deja valorile de trafic pe principalele drumuri turistice, iar pe Autostrada Soarelui au apărut şi primele probleme. Reporter: Alexandru Lancuzov -

Un accident cu cinci maşini implicate şi trei persoane rănite uşor s-a produs în urmă cu aproximativ o oră pe A2, la km 84, sensul de mers către litoral.

Carosabilul acolo se îngustează, practic. Carambolul este cu 2-3 km înainte de zona devierii circulaţiei de pe calea 1 pe calea 2, pentru că sensul spre mare încă este închis de la km 86 până la km 97 pentru asfaltări.

În scurt timp este de aşteptat să se reia circulaţia pe ambele benzi la km 84, în zona accidentului, după devierea temporară pe banda de urgenţă.

Este aglomeraţie pe A2, Poliţia Rutieră solicită şoferilor să adapteze viteza şi mai ales să păstreze o distanţă de siguranţă mai mare între maşini. A doua zonă cu restricţii este pe segmentul dintre Drajna şi Feteşti. Tronsonul dintre km 131 şi 140 este închis pe sensul spre litoral, tot cu deviere pe calea 2. Dar toate aceste restricţii se ridică cel mai târziu după-amiază.


Fără probleme de fluenţă pe A4 şi pe DN 39 Constanţa-Vama Veche. Este aglomeraţie la Vama Veche la ieşirea din ţară, dar cel mai mult se aşteaptă la Podul Prieteniei Giurgiu-Ruse. Poliţia de Frontieră estimează aproximativ o oră timp de aşteptare pentru autoturisme pentru trecerea în Bulgaria

---Știrea inițială---

 Lucrările cu restricţii de pe Autostrada Soarelui vor fi suspendate din a doua parte a zilei - asfaltările urmând să fie reluate de la jumătatea lunii septembrie.

Pe A 2 rămâne însă restricţia de viteză de 80 kilometri pe oră de pe tronsonul din beton Bucureşti - Fundulea. Despre cum se circulă la această oră pe şoselele principale din ţară, ne spune acum în direct reporterul RRA Alex Lancuzov. Bună dimineaţa!


Reporter: Bună dimineaţa! Valori de trafic în creştere pe Centura Bucureşti şi pe Autostrada Soarelui spre Litoral. Eu am oprit acum pe Centură la Glina, unde Poliţia Rutieră Ilfov a trimis agenţi la dirijare. Turiştii pleacă la mare, în special turiştii din ţară folosesc Centura pentru a evita tranzitarea Capitalei, se merge bară la bară, în coloană, inclusiv pe Splaiul Unirii, Cheiul Dâmboviţei, pe sensul dinspre Bucureşti către A2.

Lucrări de restricţii pe A1 Bucureşti - Piteşti până la ora 14:00, sunt reparaţii la km 38-37, banda a 2-a a sensului spre Capitală. Pe DN 7 Morăreşti - Deduleşti, în Argeş, lucrări de consolidare la km 152, fără restricţii pe Valea Oltului, în judeţele Vâlcea şi Sibiu.

Pe D1 Bucureşti - Braşov se decopertează carosabilul la Predeal, noaptea se reasfaltează. Iar ultima informaţie din Ialomiţa, pe DN 2 Bucureşti - Urziceni asfaltările de lângă Sineşti se reiau de săptămâna viitoare, cel mai probabil de marţi 18 iunie.


Etichete Traficul rutierşoselele principalerestrictiiautostrada soareluiaccidentlitoral

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live