Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România (CONTINUARE) Luni, 18 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

3 Octombrie 2020
Vizualizari: 144
Comentează add

Astăzi și mâine nu sunt programate lucrări cu restricții pe DN7, Valea Oltului, însă de luni, 5 octombrie, se reiau lucrările de consolidare.

Traficul rutier, în ţară

radiojurnal

Politia Rutieră. Foto: facebook.com/ministeruldeinterne

Realizator: Reporterul RRA Alexandru Lancuzov este acum în direct și ne spune cum se circulă pe drumurile din țară.


Reporter: Astăzi și mâine nu sunt programate lucrări cu restricții pe DN7, Valea Oltului, însă de luni, 5 octombrie, se reiau lucrările de consolidare la Câineni, Râu Vadului, și va fi ca la semaforul de la Kilometrul 238.

Așteptăm valori mai ridicate de circulație pe ruta Pitești - Râmnicu Vâlcea - Sibiu.

Poliția Rutieră le solicită șoferilor să fie foarte atenți la depășiri, să respecte întocmai linia continuă. Nu mai sunt interdicții de weekend pentru transportatorii între Râmnicu Vâlcea și Veștem, intersecție unde mai sunt lucrări pentru reconfigurarea sensului giratoriu.

A fost o săptămână cu foarte multe accidente pe DN 2, este principala șosea care asigură legătura capitalei cu județele din Moldova.

Pe DN2, pe două tronsoane, se efectuează și reparații la partea carosabilă: primul în Vrancea, la Dumbrăveni, segmentul dintre Râmnicu Sărat și Focșani, iar al doilea la Siret, în județul Suceava, lângă punctul de trecere a frontierei. Pentru ruta București - Constanța, pe A2, autostrada Soarelui, două segmente cu reparații și trafic deviat: primul pe 10 km, în Ilfov, între Brănești și Cernica, al doilea segment în Călărași, pe 8 km între Drajna și Lehliu.

Pentru ultima informație mergem în Militari, în sectorul 6 din București, sunt intervenții la rețeaua de termoficare, cu restricții pe două artere importante. Este vorba despre străzile Dezrobirii și Moinești.

Pe Dezrobirii rămâne o singură bandă pe sens, iar pe Moinești se reorganizează circulația în sensul unic, pe direcția dinspre Timișoara către Iuliu Maniu, pe tronsonul dintre strada Crainicului și Bulevardul Iuliu Maniu.


Etichete trafic rutier(rs)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live