Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIOJURNAL Marţi, 25 Februarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

30 Noiembrie 2017
Vizualizari: 715
Comentează add

Din cauza numărului mare de turişti care vor să ajungă în staţiunile montane, traficul rutier este îngreunat în special pe drumurile din Valea Prahovei şi în alte zone ale ţării.

Traficul rutier este îngreunat pe drumurile din Valea Prahovei

radiojurnal

Din cauza numărului mare de turişti care vor să ajungă în staţiunile montane, traficul rutier este îngreunat în special pe drumurile din Valea Prahovei, dar şi în alte zone ale ţării.

Cum se circulă la această oră, aflăm de la subspectorul Adrian Creangă, de la Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

Adrian Creangă: "Circulaţia feroviară pe magistrala de cale ferată 300 Braşov - Predeal este întreruptă total între Dârste şi Timişul de Sus, în judeţul Braşov, după ce un arbore s-a prăbuşit peste calea ferată sub greutatea zăpezii. Din acest motiv, trenul Inter-regio Craiova - Braşov şi-a întrerupt deplasarea, fiind acum în staţie la Timişul de Sus. La această oră nu sunt anunţate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită din cauza vreunui eveniment rutier sau a vremii nefavorabile, din cauza numărului mare de autoturisme, circulaţia rutieră pe sensul de urcare al DN 1 Ploieşti - Braşov se desfăşoară îngreunat în condiţii de aglomeraţie pe tronsonul Cornu de Sus - Comarnic şi în zona staţiunii montane Buşteni, în judeţul Prahova. În acelaşi judeţ se circulă îngreunat pe centura de vest a municipiului Ploieşti, pe ambele sensuri. Se circulă în condiţii de aglomeraţie la ieşirea de pe Autostrada A 1 Bucureşti - Piteşti, pe DN 7, la Bascov. De asemenea, se circulă în condiţii de aglomeraţie pe toată lungimea autostrăzii, pe sensul către Piteşti. De asemenea, se circulă îngreunat, există coloană de aproximativ 2 km pe autostrada A1 Arad - Nădlac la ieşirea din ţară, prin punctul de trecere a frontierei Nădlac II; în fine, pe sensul către Râmnicu Vâlcea al DN 7 Piteşti - Râmnicu Vâlcea se circulă în condiţii de aglomeraţie la ieşirea de pe autostradă şi pe raza judeţului Vâlcea."

De altfel, 9000 de poliţişti vor fi la datorie zilnic, în această minivacanţă, pentru siguranţa cetăţenilor. 2000 dintre ei vor fi de la Poliţia Rutieră şi vor folosi peste 300 de radare pentru depistarea celor care nu respectă regimul legal de viteză.

Traficul rutier este monitorizat şi supravegheat în această perioadă şi cu ajutorul unei aeronave din cadrul Inspectoratului General de Aviaţie.


Etichete Traficul rutierîngreunatdrumurile din Valea Prahoveiinfotrafic

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live