Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: SUBIECTUL ZILEI Miercuri, 03 Iunie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

18 Aprilie 2017
Vizualizari: 697
Comentează add

La ieşirea din ţară, camioanele sunt obligate să aştepte între două şi şase ore, la punctele de trecere Nădlac II, Borş şi Petea, potrivit Poliţiei de Frontieră.

Traficul la frontiere a crescut cu peste 62%

radiojurnal

Foto: twitter.com/FrontieraRO.

Sunt probleme de trafic la frontiera de vest a României, în special. La ieşirea din ţară, camioanele sunt obligate să aştepte între două şi şase ore, la punctele de trecere Nădlac II, Borş şi Petea, potrivit Poliţiei de Frontieră.

Motivul acestor întârzieri sunt restricţiile impuse, până astăzi, de Ungaria, pe perioada sărbătorilor de Paşti.

La sud, la graniţa cu Bulgaria, tirurile stau la coadă peste 30 de minute, la Giurgiu şi la Ostrov, pentru a trece în ţara vecină.

90 de minute este timpul de aşteptare pentru a intra în România, din Bulgaria, pe la punctul de trecere Calafat, şi o oră, în nord, dinspre Ucraina, la Siret.

Şi autorurismele sunt nevoite să aştepte, la ieşirea din ţară, însă, numai la graniţa cu Ungaria: aproximativ două ore de aşteptare la Petea, o oră la Cenad şi aproximativ 30-50 de minute la Borş, Săcuieni, Valea lui Mihai şi Urziceni.

În ultimele 24 de ore, traficul la frontiere a crescut cu peste 62%: au trecut prin vămile româneşti peste 200 de mii de persoane, a anunţat Poliţia de Frontieră.


Etichete Traficul la frontiereLa ieşirea din ţarăcamioaneNădlac IIBorşPeteaPoliţia de Frontieră

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live