Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Luni, 17 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

22 Februarie 2018
Vizualizari: 636
Comentează add

Traficul feroviar prin staţia Ploieşti Vest a fost reluat parţial, după ce o pasarelă metalică prin care trecea o conductă de apă s-a prăbuşit pe liniile de cale ferată.

Traficul feroviar prin staţia Ploieşti Vest a fost reluat parţial

florin-lepadatu

 

Traficul feroviar prin staţia Ploieşti Vest a fost reluat parţial, după ce o pasarelă metalică prin care trecea o conductă de apă s-a prăbuşit pe liniile de cale ferată.

Mai multe trenuri aflate în circulaţie au fost blocate.

Pasarela aparţinea unei companii care se ocupă de furnizarea serviciilor de apă în Ploieşti.

Poliţia a deschis un dosar de cercetare penală "in rem" pentru fapte care vizează siguranţa circulaţiei.

Ministrul Transporturilor, Lucian Şova, a declarat, după dezbaterile din Comisia pentru transporturi din Camera Deputaţilor, că a solicitat societăţii CFR să identifice şi să realizeze un inventar al zonelor de risc pentru liniile de cale ferată.

Lucian Şova: "Se vor cere despăgubiri după ce se vor evalua repede pagubele produse, costul intervenţiei, pentru că intervenţia a fost făcută de cei de la CFR Infrastructură pentru a repune în circulaţie repede şi lucrul acesta s-a întâmplat destul de bine, în cinci ore totuşi cred că au răspuns satisfăcător la această exigenţă şi mai departe din perspectiva publicului călător.", potrivit Rador.


Etichete CFRpasarelă

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live