Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Joi, 28 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

18 Februarie 2020
Vizualizari: 563
Comentează add

Traficul feroviar pe relaţia Craiova - Caracal şi Craiova - Roşiori Nord este în continuare întrerupt, din cauza deraierii unui tren de marfă în judeţul Olt.

Traficul feroviar întrerupt pe relaţia Craiova - Caracal şi Roşiori Nord

florin-lepadatu

 Foto. Petrut Hirtescu.

Traficul feroviar pe relaţia Craiova - Caracal şi Craiova - Roşiori Nord este în continuare întrerupt, din cauza deraierii unui tren de marfă în judeţul Olt.

Mai multe trenuri de călători care circulau pe acolo au fost anulate.

În unele cazuri s-a reuşit transbordarea auto a pasagerilor pe distanţa Caracal - Drăgăneşti Olt.

Potrivit prefectului judeţului, traficul feroviar între staţiile Fărcaşele şi Drăgăneşti Olt ar putea fi reluat cel mai devreme mâine, pe un singur sens, urmând ca la sfârşitul săptămânii să se redea circulaţiei ambele sensuri.

Nu se cunosc deocamdată cauzele deraierii trenului de marfă, după cum transmite corespondenta RRA Laura Stoican: "Traficul feroviar este întrerupt şi astăzi în judeţul Olt, între localităţile Fărcaşele şi Drăgăneşti, după ce un tren încărcat cu cereale a deraiat ieri dimineaţă.

Este vorba despre o garnitură cu 37 de vagoane a unui operator privat, din care 15 au deraiat de pe şine, iar după amiază a ajuns la faţa locului şi o macara de mare tonaj, care va ridica vagoanele ieşite de pe şine.

Prefectul de Olt, Florin Homorean, a fost la faţa locului şi a coordonat acţiunea.

Florin Homorean: "Se transportau grâne, deci nu sunt substanţe periculoase, nu sunt probleme de contaminare a mediului sau riscuri de incendiu sau explozie.

Se intervine la faţa locului.

Deocamdată suntem în fază de cercetare."

Transbordarea cu mijloace auto a călătorilor din trenurile care asigură legătura între capitală şi vestul ţării este necesară pentru continuitatea circulaţiei feroviare pe relaţia Bucureşti Nord-Craiova, dar şi pentru a asigura front de lucru echipelor de intervenţie care acţionează în zona deraierii trenului de marfă.

Oamenii sunt supăraţi că trenurile au întârzieri şi de faptul că sunt mutaţi dintr-un mijloc de transport în altul."


Etichete cfrtrenuri

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live