Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ARENA NAŢIONALĂ (Continuare) Duminică, 29 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

19 Februarie 2020
Vizualizari: 328
Comentează add

Traficul feroviar pe Magistrala 900, între Dărăgăneşti-Olt şi Caracal, este în continuare blocat în urma deraierii luni a unui tren încărcat cu cereale.

Traficul feroviar între Dărăgăneşti-Olt şi Caracal, în continuare blocat

florin-lepadatu

 Foto: Laura Stoican

Traficul feroviar pe Magistrala 900, între Dărăgăneşti-Olt şi Caracal, este în continuare blocat în urma deraierii luni a unui tren încărcat cu cereale.

Sunt afectate zeci de garnituri care circulă pe această rută, dar se lucrează în continuare la eliberarea liniei de cale ferată.

Corespondentul Radio România Actualităţi, Laura Stoican, vine cu ultimele informaţii în "Radiojurnal": "Reprezentanţii CFR au început ieri dimineaţă să ridice, cu ajutorul unei macarale de mare tonaj, vagoanele căzute de pe şine, pentru a putea da drumul circulaţiei feroviare pe un singur sens.

Potrivit prefectului de Olt, Florin Homorean, două dintre cele cinci vagoane deraiate au fost ridicate şi repuse pe şine.

Acesta a precizat că se lucrează pentru ca măcar un fir să fie eliberat cât mai repede şi să fie refăcurtă infrastructura distrusă.

De asemenea, a fost golit de grâu şi vagonul suspendat pe pasarela căii ferate, de peste DN6.

Reprezentanţii regionalei CFR Craiova spun că anchetatorii au descoperit că garnitura a sărit de pe şine pentru că ar fi avut o încărcătură prea mare.

Traficul pe Magistrala 900 între Caracl şi Drăgăneşti este blocat total.

Garnitura care s-a răsturnat luni dimineaţa este formată din 37 de vagoane încărcate cu grâu şi aparţinea unei firme private.

15 vagoane au căzut de pe şine, iar cinci s-au răsturnat şi au blocat al doilea fir al căii ferate."


Etichete cfrtrenderaiere

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live