Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ACCENTE EUROPENE (R) Joi, 23 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

20 Februarie 2019
Vizualizari: 582
Comentează add

În ce priveşte dosarele protestelor din 10 august şi al traficului de organe din Ilfov, acestea sunt într-o fază incipientă.

Traficul de droguri este cea mai frecventă speţă în dosarele DIICOT

radiojurnal

 

Traficul de droguri se află pe primul loc în rândul cauzelor instrumentate de DIICOT în anul 2018, a anunţat şeful instituţiei, la bilanţul pe 2018.

Urmează infracţiunile informatice şi traficul de migranţi. Anul trecut au fost soluţionate peste 12.300 de dosare, cu 2.000 mai mult faţă de anul precedent, a declarat miercuri, 20 februarie, şeful Direcţiei, Felix Bănilă. El a mai spus că a luat măsuri în privinţa soluţionării dosarelor mai vechi.

"Pentru evaluarea stadiului operaţional al DIICOT am dispus un control asupra dosarelor mai vechi de cinci ani de la prima sesizare, unele dintre ele fiind şi intens mediatizate, cunoscute publicului drept dosarul ROMPETROL, dosarul OMV, dosarul RODIPET, dosarul Holzindustrie Schweighofer, spre exemplu. Activitatea de control va urmări şi măsurile dispuse de procurori în vederea recuperării prejudiciilor cauzate prin infracţiuni, precum şi identificarea produsului infracţional acolo unde este cazul", a declarat şeful DIICOT.

În ce priveşte dosarele protestelor din 10 august şi al traficului de organe din Ilfov, acestea sunt într-o fază incipientă, în timp ce dosarele Black Cube, Sky News şi cel care îl vizează pe Cristian Borcea sunt aproape de final, a mai precizat şeful DIICOT.


Etichete Felix BănilăDIICOTtrafic de droguriprotestcercetare

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live