Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: CONTRACRONOMETRU Marţi, 18 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Adriana Leu

5 Septembrie 2021
Vizualizari: 292
Comentează add

Traficul rutier va fi restricționat, astăzi, în mai multe zone ale capitalei, din cauza unor întreceri sportive și evenimente culturale.

Traficul rutier va fi restricționat în mai multe zone ale capitalei

adriana-leu

FOTO: facebook.com/SocietateaDeTransportBucuresti

Traficul rutier va fi restricționat în mai multe zone ale capitalei

Traficul rutier va fi restricționat, astăzi, în mai multe zone ale capitalei, din cauza unor întreceri sportive și evenimente culturale. Adriana Leu.

Reporter: Pentru desfăşurarea întrecerii de semi-maraton sunt restricţii, până la prânz, pe mai multe trasee importante din zona centrală, în zona Palatului Parlamentului, Piaţa Unirii, Piaţa Alba-Iulia.

Apoi, la orele după-amiezei ajunge la Bucureşti Turul României la Ciclism. Între orele 15:00 şi 17:00 este interzisă circulaţia autovehiculelor pe banda I, pe traseul pe DN1 – Şoşeaua Bucureşti Ploieşti – Casa Presei Libere – Arcul de Triumf, iar de la 17:00 la 18:30 va avea loc premierea câştigătorilor în rondul de pe Şoseaua Kiseleff.

Seara, târziu, avem meci de fotbal pe Arena Naţională, dar restricţiile se vor institui încă de la prânz, de la ora 12:00 pe Bulevardul Pierre de Coubertin, între strada Vatra Luminoasă şi rondul de la intrarea în stadion, precum şi pe străzile care intersectează acest tronson, iar de la ora 15:00 pe strada Toni Bulandra, între Vatra Luminoasă şi rond strada Maior Coravu.

În fine, traficul va fi restricţionat, astăzi, şi pe strada Lipscani, de la Calea Victoriei la intersecţia cu strada Domniţa Anastasia. În zona ultracentrală a capitalei are loc Festivalul Nostalgia.


Etichete bucurestitrafic rutierrestrictiiciclismfotbalmaratonfestivalul nostalgia(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live