Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI (CONTINUARE) Vineri, 21 Februarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Diana Surdu

11 August 2016
Vizualizari: 644
Comentează add

Unul dintre bărbaţi a declarat la ieşirea din sediul direcţiei că totul a fost o glumă proastă şi că procurorii nu au dispus măsuri preventive împotriva lui.

"Traficanții de arme" din reportajul SkyNews, lăsați în libertate de DIICOT

diana-surdu

Foto: DIICOT:

Cinci suspecţi au fost audiaţi până acum la DIICOT în dosarul presupusului trafic de arme din România, prezentat de televiziunea britanică Sky News.

Toţi cei cinci au fost lăsaţi în libertate, dar audierile vor fi reluate în cursul după-amiezii.

Unul dintre bărbaţi a declarat la ieşirea din sediul direcţiei că totul a fost o glumă proastă şi că procurorii nu au dispus măsuri preventive împotriva lui.

De asemenea, în libertate a fost lăsat şi Aurelian Szanto, cel care a intermediat întâlnirea dintre jurnaliştii de la Sky News şi presupuşii traficanţi de arme din România.

El a declarat că a fost păcălit de britanici, care i-ar fi spus că este vorba de un documentar şi că la final se va face o menţiune despre faptul că reportajul este o ficţiune.

Procurorul şef al DIICOT, Daniel Horodniceanu, a reafirmat, ieri, că, în cadrul anchetei, se confirmă existenţa unui scenariu în legătură cu materialul difuzat de Sky News.

Totuşi, reprezentanţii postului de televiziune, precum şi jurnalistul care a realizat reportajul au comunicat că susţin veridicitatea materialului respectiv.


Etichete reportaj sky newsdiicotanchetamarea britanieaudieriarme de vanatoareDaniel HorodniceanuAurelian Szanto

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live