Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PRIETENII DE LA 10 - continuare Joi, 20 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radu Dobrițoiu

7 Octombrie 2017
Vizualizari: 364
Comentează add

Brigada rutieră informează că traficul în centrul Bucureştiului va fi restricţionat astăzi şi mâine orele 14,00 - 22,00, pe banda I de circulație de pe Bd. Gheorghe Magheru.

Trafic restricționat sâmbătă și duminică în centrul Bucureştiului

radu-dobritoiu

Traficul rutier va fi restricționat sâmbătă, între orele 14,00 - 22,00, pe banda I de circulație de pe Bd. Gheorghe Magheru, pe tronsonul cuprins între Str. Pictor Arthur Verona și Str. Jules Michelet, pentru buna desfășurare a Festivalului Internațional de Teatru pe trotuar, în zona Teatrului Nottara, informează Brigada Rutieră.

De asemenea, în conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulație din cadrul Primăriei Municipiului București, în ziua de duminică, între orele 16,30 — 18,00, se va restricționa traficul rutier pe Str. Cristian Popișteanu, când va avea loc evenimentul cultural artistic 'Excelsior Teen — Fest'.

Brigada Rutieră solicită conducătorilor de autovehicule să evite deplasarea în zonă, să circule cu maximă atenție și să respecte semnalele polițiștilor rutieri aflați în trafic pentru devierea acestuia.

Pietonii au obligația să circule numai pe trotuare, traversarea străzii să o facă pe la locurile semnalizate și marcate corespunzător ori la culoarea verde a semaforului electric și numai după ce sunt siguri că intenția lor de traversare a fost observată de către șoferi.
 


Etichete trafic restrictionat BucurestiExcelsior Teen — Fest

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live