Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TOPUL NOSTRU ... MUZICA VOASTRĂ Duminică, 22 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alex Lancuzov

4 Ianuarie 2022
Vizualizari: 262
Comentează add

Nu sunt semnalate tronsoane aglomerate, nici probleme deosebite din cauza vremii.

Trafic moderat pe rețeaua de autostrăzi și drumuri naționale

alex-lancuzov

Foto: Arhivă/ Ionuț Iamandi

Realizator: Constanța Comănici - Un drum de legătură între municipiul Oradea și stațiunea Băile Felix ar urma să fie constuit în următorul an, după ce Ministerul Transporturilor a aprobat acest lucru. Această nouă șosea, cu o lungime de 6 km, care devine practic o centură a comunei bihorene Sânmartin, costă peste 200 de milioane lei și va prelua traficul de pe DN76, unde era mereu aglomerație. Trafic moderat pe rețeaua de autostrăzi și drumuri naționale la această oră. Reporterul nostru, Alexandru Lancuzov, este acum în direct și ne spune mai multe. Bună dimineața, Alex, te ascultăm!

Reporter: Bună dimineața! Nu sunt semnalate tronsoane aglomerate, nici probleme deosebite din cauza vremii. Plouă slab, însă, pe șoselele din Vest, în județul Bihor către Oradea, pe DN7 Valea Mureșului, în județele Arad și Hunedoara, dar și pe autostrada A1 în județul Timiș. Sunt rute importante care ducă la vămile cu Ungaria, unde Poliția de Frontieră anunță trafic moderat, fără timpi mari de așteptare pentru șoferii cu autoturisme sau pentru transportatorii de mărfuri care ies din țară.

Singura rută pe care așteptăm aglomerație, dar spre orele prânzului, este DN1 Valea Prahovei, probabil așa va fi toată săptămâna, cât durează vacanța celor mici din ciclul primar. Nu sunt anunțate lucrări sau restricții pe DN1A, varianta Cheia-Săcele, sau pe DN73 Pitești-Brașov prin Bran, o altă șosea cu trafic turistic. Lucrări cu semafoare avem în județul Bacău, pe DN11, la Poiana Sărată, cam la jumătatea distanței dintre municipiile Brașov și Bacău. Iar dacă mergeți pe DN10 la Siriu, între Buzău și Brașov, pe zona de munte în continuare lucrări. Iar în Ilfov, pe Centura Capitalei se circulă bine, inclusiv în cele patru zone cu șantiere pentru pasajele supraterane. Săptămâna aceasta constructorii încă sunt în liber, dar de săptămâna viitoare, din 10 ianuarie revin pe cele patru șantiere.


Etichete (ii)traficnational

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live