Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PSIHOLOGUL MUZICAL (Continuare) Sâmbătă, 06 Iunie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Irinel Călin, Tulcea

10 Ianuarie 2017
Vizualizari: 442
Comentează add

Circa 200 de pasageri din Sulina şi Sfântu Gheorghe au ajuns azi la Tulcea cu o navã specialã

Trafic îngreunat pe Dunăre

irinel-calin-tulcea

Foto: Irinel Călin.

Traficul pe Dunãre se desfãşoarã în continuare cu foarte mare dificultate. Aproape 200 de pasageri din Sulina şi Sfântu Gheorghe au ajuns în aceastã dupã-amiazã la Tulcea cu o navã specialã.

A fost singura soluţie de transport pe fluviul plin de sloiuri, a relatat corespondentul RRA Irinel Cãlin. Cursele operatorului public de transport persoane şi mãrfuri în Delta Dunãrii au fost suspendate încã de luni, iar astãzi o navã de semnalizare cu plasã de gheaţã a adus în siguranţã la Tulcea aproape 200 de pasageri. 

Cristian Alexandru Iordan, prefectul judeţului Tulcea: "Din Sulina au fost preluate aproximativ 160 de persoane, inclusiv din zona Sfântu Gheorghe, care au reuşit sã ajungã la Sulina dimineaţã. Au mai fost preluate 60 - 70 de persoane de la Crişan". 

Cãlãtoria navei "Mamaia 2" a durat aproape nouã ore, iar condiţiile de transport au fost cele ale unei nave tehnice, şi nu ale uneia de pasageri.

O parte dintre pasagerii navei "Mamaia 2" au fost elevi care au aflat abia în timpul cãlãtoriei cã miercuri şi joi şcolile rãmân închise. Aceştia vor fi cazaţi în internate, vor primi hranã caldã şi vor avea acces la laboratoarele de informaticã.


Etichete Dunăreacirculaţie îngreunatănavă specialăcurse suspendate

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live