Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal (Continuare) Vineri, 20 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

25 Ianuarie 2019
Vizualizari: 323
Comentează add

Traficul rămâne închis pe ambele sensuri, pe Autostrada A2, între Bucureşti şi Drajna Nouă.

Trafic închis pe A2

radiojurnal

  

Traficul rămâne închis pe ambele sensuri, pe Autostrada A2, între Bucureşti şi Drajna Nouă, pe DN1D între Urlaţi, judeţul Prahova, şi Urziceni, judeţul Ialomiţa, pe DN 67C, între Novaci şi Rânca, precum şi pe DN 2 B între localităţile buzoiene C.A Rosetti şi Vizireni.

Din cauza precipitaţiilor şi a poleiului nu se circulă nici pe DN 2C între localităţile Costeşti şi Padina din judeţul Buzău.

Totodată, sunt restricţii de tonaj pe DN 2A, în judeţul Ialomiţa, între Urziceni şi Giurgeni, iar trenurile de pe ruta Anina-Oraviţa şi retur nu circulă astăzi.

Până la ora 14:00 este în vigoare codul galben de ploi, lapoviţă, ninsori şi viscol în cea mai mare parte a Moldovei, în zona Munţilor Banatului, în Carpaţii Meridionali, Orientali şi de Curbură, şi de ploi însemnate cantitativ în nordul şi vestul Olteniei şi în nordul Munteniei.

Judeţul Constanţa şi mai multe localităţi din judeţul Sibiu sunt până la ora 8:00 sub incidenţa unui cod galben de ceaţă care determină vizibilitate scăzută, local sub 200 de metri.
 


Etichete trafic rutierinfotraficmeteopolei

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live