Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: INTERPELĂRI PARLAMENTARE Luni, 01 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alex Lancuzov

16 Ianuarie 2021
Vizualizari: 304
Comentează add

CFR Călători a suplimentat vagoanele trenurilor care asigură legătura cu stațiunile de pe Valea Prahovei și municipiul Brașov.

Trafic aglomerat în weekend

alex-lancuzov

 Foto: facebook.com/CFRCalatori.ro

CFR Călători a suplimentat vagoanele trenurilor care asigură legătura cu stațiunile de pe Valea Prahovei și municipiul Brașov, cererea de transport fiind foarte mare pentru acest weekend, a anunțat Compania.

Trenurile care circulă pe ruta București - Brașov au în compunere până la 12 vagoane, cele care merg spre Brașov dinpre Craiova, Suceava și Iași au fost suplimentate și sunt formate din 8 vagoane, în total fiind asigurate aproape 5000 de locuri, în plus, față de capacitatea inițială. Pentru Valea Prahovei și Vatra Dornei până la sfârșitul lunii viitoare este valabil Programul de Iarnă Trenurile Zăpezii cu 36 de garnituri dedicate în special celor care vor să ajungă în stațiunile montane.

RUTIER : 
Dacă pe Calea Ferată sunt și trenuri cu mers de Inter city care parcurg distanța București - Brașov în puțin peste două ore, pe șosele avem trafic de coșmar la urcare pe DN 1, în zona Nistorești Comarnic coloană în mișcare pe 4-5 kilometri, ninge și se acțiunează cu utilaje și materiale antiderapante. 
 
Pentru cei care vor să ajungă la Brașov și mai departe, se recomandă rutele ocolitoare DN 1 A prin Cheia și Săcele, respectiv DN 73 Pitești - Bran - Brașov.

Etichete (ii)valeaprahoveitrenrutier

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live