Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MUZICĂ SI RADIO (Continuare) Duminică, 23 Februarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

5 Mai 2017
Vizualizari: 536
Comentează add

În Capitală, se desfăşoară, până duminică inclusiv, a noua ediţie a Congresului Internaţional de Medicină Antiîmbătrânire.

Tot mai mulţi români apelează la proceduri de înfrumuseţare minim invazive

radiojurnal

Foto: pixabay.com

Tot mai mulţi români apelează la proceduri de înfrumuseţare minim invazive, iar domeniul esteticii a cunoscut o dezvoltare spectaculoasă în ultimii ani, a declarat pentru Radio România Actualităţi, medicul Daniel Cristea.

Costul intervenţiilor variază în funcţie de calitatea produselor folosite, experienţa medicului şi de renumele clinicii în piaţă.  

Daniel Cristea: "Este o piaţă care creşte şi creşte calitativ. Intervenţiile sunt multiple, de la un peeling chimic la rejuvenare facială, la acid hialuronic, la toxina botulinică, la operaţii şi proceduri minim invazive şi la proceduri invazive.

"Aceste intervenţii nu dau nici dependenţă, aceste intervenţii ajută organismul să-şi păstreze un alt tonus, ajută organismul să-şi păstreze funcţiile vitale mai bine, ne ajută pe noi din punct de vedere psihic să căpătăm încredere în noi". 

În Capitală, se desfăşoară, până duminică inclusiv, a noua ediţie a Congresului Internaţional de Medicină Antiîmbătrânire, unde participă medici specialişti de renume, din ţară şi de peste hotare.

În cadrul evenimentului sunt prezentate ultimele noutăţi în materie de tehnologie şi tehnică de rejuvenare, cosmetică antiîmbătrânire, dar şi clinici şi centre specializate.


Etichete proceduri de înfrumuseţare minim invaziveCongresul Internaţional de Medicină Antiîmbătrâniretehnică de rejuvenare

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live