Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: EUROATLANTICA (R) Vineri, 05 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

16 Septembrie 2020
Vizualizari: 458
Comentează add

La doar câteva zile de la deschiderea noului an şcolar, se constată că unii dintre angajaţi sau dintre elevi sunt infectaţi cu noul coronavirus.

Tot mai multe unităţi de învăţământ trec la scenariul roşu cu ore online

radiojurnal

 

La doar câteva zile de la deschiderea noului an şcolar tot mai multe unităţi de învăţământ din ţară trec la scenariul roşu de desfăşurare a orelor după ce se constată că unii dintre angajaţi sau dintre elevi sunt infectaţi cu noul coronavirus.

Redatorul Gabriela Mitrovici a sintetizat informaţiile primite de la corespondenţii RRA din toată ţara.


Gabriela Mitrovici: La Colegiul Naţional Mihai Eminescu din Suceava şi la Colegiul Tehnic Mihai Băcescu din Fălticeni se fac de astăzi cursuri online, la fel la o şcoală din comuna Zădăreni, judeţul Arad, unde directorul a fost confirmat pozitiv. Şi la Seminarul Teologic din Alba Iulia unde debutul anului şcolar a fost amânat cu două zile, iar cursurile urmau să se facă după scenariul hibrid, şcoala a început astăzi până la urmă online. În judeţul Constanţa au apărut cazuri în şase unităţi de învăţământ în care au fost diagnosticate 16 cadre didactice, patru angajaţi din personalul auxiliar, cinci elevi şi o studentă. La Liceul Teoretic Ovidius s-a trecut la cursuri exclusiv online, celelalte cazuri fiind izolate şi nefiind necesară această măsură. La Sibiu, 10 studenţi ai Academiei Forţelor Terestre "Nicolae Bălcescu" au fost plasaţi în izolare în infirmeria instituţiei, după ce au fost confirmaţi pozitiv. Cadeţii revin la cursuri treptat şi sunt testaţi toţi înainte de începerea cursurilor. Şi în Cluj un elev de la Liceul "Avram Iancu" a fost diagnosticat cu COVID-19 aşa că orele la clasa lui se desfăşoară acum exclusiv online.


Etichete angajaţi și elevi infectaţinoul coronavirusunităţi de învăţământscenariul roşuore online

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live