Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: NUMAI MUZICA Joi, 22 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sergiu Şteţ

18 Aprilie 2019
Vizualizari: 441
Comentează add

Cel mai bogat antreprenor din Rusia, cu o avere estimată la 24 de miliarde de dolari, este proprietarul Novotek, Leonid Mihelson.

Topul celor mai bogaţi oameni de afaceri din Rusia

sergiu-stet

 Foto: Arhivă. 

Forbes a publicat Topul 200 al celor mai bogaţi oameni de afaceri din Rusia. Cel mai bogat antreprenor din Rusia, cu o avere estimată la 24 de miliarde de dolari este proprietarul Novotek, Leonid Mihelson, care s-a situat pe prima poziţie în acest clasament.
 
Locul doi în topul celor mai bogaţi oameni de afaceri din Rusia i-a revenit directorului companiei Novolipetsk Steel, NLMK, Vladimir Lisin, cu o avere estimată la 21,3 miliarde de dolari.
 
El este urmat de preşedintele Lukoil, Vagit Alekperov (20,7 miliarde de dolari americani).
 
Proprietarul şi fondatorul companiei Severstal Aleksei Mordaşev s-a clasat pe locul al patrulea, cu o avere estimată la  20,5 miliarde de dolari. Potrivit publicaţiei Forbes, averea totală estimată a celor 200 cei mai bogaţi oameni de afaceri din Rusia este de 496 de miliarde de dolari americani.
 
Forbes a întocmite recent şi clasamentul miliardarilor din Rusia, care în anul 2018 au câştigat averi din vânzările de active şi de dividende în valoare de peste 11 miliarde de dolari americani.

Etichete ForbesRusiabogăţieNovotekLeonid MihelsonNovolipetsk SteelNLMKVladimir Lisin,LukoilVagit Alekperovbogăţiemiliardari

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live