Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Joi, 01 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Costin Grigore

9 Noiembrie 2017
Vizualizari: 795
Comentează add

De asemenea, Guvernul a redus prin Ordonanţă de Urgenţă contribuţiile la Pilonul II de pensii publice administrate privat de la 5,1 la 3,75 la sută.

Toate contribuţiile sociale au fost trecute în sarcina angajatului

costin-grigore

 

De anul viitor toate contribuţiile sociale vor fi în sarcina angajatului, iar impozitul pe venit va scădea de la 16 la 10 la sută. În acelaşi timp companiile vor plăti o contribuţie de 2,25 la sută din fondul total de salarii.

Sunt modificări făcute miercuri, 8 noiembrie, de Guvern la Codul Fiscal, prin ordonanţă de urgenţă, în pofida opoziţiei sindicatelor, a unei mari părţi a mediului de afaceri, a primarilor din marile oraşe sau a preşedintelui Klaus Iohannis.

Alte schimbări urmăresc să limiteze posibilitatea scoaterii din ţară a profitului de către unele companii multinaţionale, modificări despre care  premierul Mihai Tudose, a spus că vor aduce fonduri mai mari la bugetul de stat pentru finanaţarea educaţiei, sănătăţii şi a infrastructurii.

Guvernul a redus contribuţiile la Pilonul II de pensii publice administrate privat de la 5,1 la 3,75 la sută. Măsura vine la pachet cu majorarea pensiei minime cu 120 de lei, de la 1 iulie anul viitor şi a punctului de pensie cu 100 de lei. 


Etichete Mihai Tudosepilonul IItaxecod fiscalimpozit

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live