Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Sâmbătă, 23 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radio România

18 Mai 2018
Vizualizari: 807
Comentează add

Producţia Teatrului Național Radiofonic Radio România a fost distinsă cu premiul "Cel mai bun spectacol de teatru radiofonic" realizat în 2017, în cadrul Galei Premiilor UNITER.

TNR: Spectacolul "Ovidiu, exilatul de la Pontul Euxin", audiție cu public

radio-romania

Producţie a Societăţii Române de Radiodifuziune, spectacolul Ovidiu, exilatul de la Pontul Euxin.

Teatrul Naţional Radiofonic Radio România vă invită în această după amiază în Sala Academiei de la Hotelul Ramada Majestic din capitală la audiţia cu public a spectacolului "Ovidiu, exilatul de la Pontul Euxin".

O biografie poetică dedicată împlinirii a 2000 de ani de la moartea poetului.

Producţia a fost distinsă cu premiul "Cel mai bun spectacol de teatru radiofonic" realizat în 2017, în cadrul Galei Premiilor UNITER.

Scenariul radiofonic şi regia artistică sunt semnate de Gavril Pinter, care declara pentru opostul nostru de radio...

Gavril Pinter: Acum vreo doi ani domnul Boroghină mi-a povestit că intenţionează să facă un spectacol care să marcheze, să cinstească 2000 de ani de când Ovidiu a trecut în lumea cealaltă şi am înregistrat recitalul domnului Boroghină la Craiova. Din recitalul domnului Boroghină am selectat mai multe părţi care mi s-au părut potrivite cu spectacolul radiofonic şi acestor fragmente le-am adăugat replici despre viaţa, despre opera lui Ovidiu, în rostirea Ilincăi Tomoroveanu şi a lui Attila Vizauer. Cred că am făcut împreună un lucru frumos, aşa nădăjduiesc eu.


Etichete Spectacolul "Ovidiuexilatul de la Pontul Euxin"realizat de Teatrul Naţional Radiofonicuniterradio romania

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live