Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal Luni, 24 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Elena Postelnicu, Corespondent RRA în Italia

6 Octombrie 2010
Vizualizari: 3503
Comentează add

Cântăreţul Tiziano Ferro spune în interviurile acordate cotidianului "La Repubblica" şi revistei "Vanity Fair" că şi-a adunat gândurile într-un jurnal care va apărea pe piaţă la 20 octombrie.

Tiziano Ferro: "Sunt homosexual si am libertatea să o recunosc"

elena-postelnicu-corespondent-rra-in-italia

Cântăreţul Tiziano Ferro. Foto: Arhiva Agerpres.

”Sunt homosexual si am libertatea să o recunosc” sunt afirmaţiile făcute de Tiziano Ferro în interviurile acordate revistei Vanity Fair şi cotidianului ”La Repubblica”.

Gândurile interpretului sunt adunate într-un jurnal scris de popstar, jurnal care va apărea pe piaţă la 20 octombrie, cu titlul: ”30 de ani şi o discuţie cu tata”. După succes, dar şi după crizele existenţiale şi tot felul de dubii, Tiziano îşi povesteşte viaţa de la bulimie până la dificultatea de a accepta homosexualitatea sa, de doi ani analizând preferinţele sale.


"Homosexualitatea mea am trăit-o întotdeauna într-un mod chinuitor, m-am întrebat de-a lungul anilor, exilat fiind de familie şi prieteni. Acum am decis să încerc să fiu fericit. După acest interviu nimic nu va mai fi ca înainte”explică Tiziano Ferro în intreviurile sale, care vor fi publicate pe 6 octombrie 2010.

”Nu ştiu să-mi explic de ce toţi consideră homosexualitatea o ”boală”. Nu pretind să salvez pe nimeni, dar dacă volumul meu ar putea să ajute cuiva să evite a pierde toţi anii care s-au risipit, aş fi fericit!” mărturiseşte interpretul.

Mai mult de atât, solistul recunoaşte în interviu că şi-ar dori să se îndrăgostească de un bărbat. ”Caut iubirea, o parte a vieţii care mi-a lipsit până acum. În prezent sunt singur, dar sper că curând n-o să mai fiu” completează Tiziano Ferro.

Numai femeile şi gay-i recunosc faptul că deja cunoşteau preferinţele cântăreţului şi că ar putea să îl transforme în ”Casablanca”.


Etichete Tiziano FerrogayhomosexualVanity Fair

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live