Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: BURSA DE UMOR Duminică, 22 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Firu, Dolj

12 August 2020
Vizualizari: 467
Comentează add

A început repartizarea în școli a cadrelor didactice care au susținut examenul de titularizare.

Titularizare 2020: Repartizarea pe școli

florin-firu-dolj

 Foto: Arhivă.

A început repartizarea în școli a cadrelor didactice care au susținut examenul de titularizare.

În țară, rata de promovare la concursul național a fost de 60,76%. Și profesorii din județul Dolj vor afla unde vor preda. Din cei peste 630 de candidați care au participat la concursul de titularizare anul acesta, 10 au obținut nota maximă. 

Repartizarea candidaților pe posturile titularizabile care au obținut minimum nota 7, indiferent de statutul acestora, se realizează în ședință publică mâine, la Liceul Energetic din Craiova.

Ierarhizarea se va face în ordinea descrescătoare a notelor obținute la proba scrisă, cele mai multe din posturile pe perioadă nedeterminată fiind pentru disciplina educație muzică. Lipsa catedrelor vacante este unul din motivele pentru care unii dintre candidați vor participa la aceste ședințe în alte județe. 

Prof. Nicoleta Lițoiu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Dolj: În centrele de evaluare au fost notate 639 de lucrări. În total, în județul nostru avem 64 de posturi titularizabile, iar 143 de candidați au făcut o solicitare să participe la aceste ședințe în alte județe. 

Cu o rată de promovare a Concursului Național de Titularizare, după soluționarea contestațiilor, de 65,9%, județul Dolj ocupă locul al doilea la nivel național.


Etichete (ii)TitularizareRepartizareșcoli

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live