Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECTIA DE MUZICĂ - SUCCESELE MUZICII ROMÂNEŞTI (R) Luni, 26 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

1 Septembrie 2020
Vizualizari: 702
Comentează add

Românii majori pot subscrie ptr noi emisiuni de titluri de stat, de astăzi şi până pe 30 septembrie. Rata dobânzii este între 3,5 şi 4,23%, iar veniturile sunt neimpozabile.

Titluri de Stat Tezaur, ptr populaţie, cu maturităţi de 1, 2 şi 3 ani

radiojurnal

 

Începând de astăzi şi până pe 30 septembrie, românii care au vârsta de peste 18 ani pot subscrie pentru noi emisiuni de titluri de stat destinate exclusiv populaţiei, în cadrul programului Tezaur, cu maturităţi de 1, 2 şi 3 ani, anunţă Ministerul Finanţelor Publice.

Emisiunile reprezintă o alternativă avantajoasă de economisire, având în vedere că rata dobânzii variază între 3,5 şi 4,23%, iar veniturile provenind din aceste dobânzi sunt neimpozabile.

Ttitlurile de stat pot fi cumpărate de la unităţile Trezoreriei Statului întreaga perioadă, ori de la unităţile Poştei Române, până pe 29 septembrie în mediul urban şi în perioada 10-28 septembrie în mediul rural. 


Etichete emisiuni de titluri de statdestinate populaţieiprogramului Tezaurmaturităţi de 12 şi 3 aniMinisterul Finanţelor Publice,

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live